Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζοντας την προετοιμασία και την ενίσχυση
Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μπήκε από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου που το περασμένο Σάββατο είχε και το πρώτο φιλικό με λίγες μέρες προπόνησης και θα έχει νέο αγωνιστικό τεστ που θα είναι στο ΕΑΚ Βόλου μία ημέρα μετά την επίσημη «πρώτη» με Αγιασμό κι ενώ συνεχίζονται και οι κινήσεις για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
Ήδη στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου μετέχει κανονικά ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Μπάλλας, που όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τζήμας στην εκδήλωση της ομάδας στο ΤΕΕ ο παίκτης παραμένει και στο ρόστερ της νέας περιόδου στο τοπικό πρωτάθλημα παρότι είχε προτάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ο 24χρονος Βολιώτης μεσοεπιθετικός, που έχει 66 συμμετοχές σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία με τους ερυθρόλευκους που πέρσι σε 28 αγώνες είχε και 4 γκολ και βρέθηκε και στην κερκίδα στο πρώτο φιλικό.
Ο Γιώργος Μπάλλας αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Μαγνησιακού και το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ. Ακολούθως, αγωνίστηκε στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος φτάνοντας να αγωνιστεί και στην Super League 1 σε τρία ματς των playouts το 2020 με προπονητή τον Στέφανο Ξηροφώτο και άλλα δυο (με ΠΑΣ και Παναθηναϊκό) το 2021.
Την περίοδο 2021-22 ξεκίνησε στη Νίκη στη Β’ Εθνική παίζοντας ένα ματς (και ακόμη ένα κυπέλλου) για να δοθεί δανεικός στην ΑΕΠ Κοζάνης με την οποία είχε 9 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το 2022-22 επέστρεψε στη Νίκη χωρίς πολλές ευκαιρίες, έχοντας ολιγόλεπτες συμμετοχές στα ματς με Διαγόρα και Απόλλωνα Πόντου και μία στο Κύπελλο, ενώ την περίοδο 2023-2024 πριν έρθει στον Ολυμπιακό, παίζοντας πάλι Γ’ Εθνική τη «μοίρασε» σε Πιερικό (7 συμμ.) και Βέροια (14 συμμ., 3 γκολ).
Ο Μπάλλας «μπήκε» κανονικά στην προετοιμασία μαζί με τους Αναστασίου, Παπακώστα που επίσης δεν είχαν ξεκινήσει με την υπόλοιπη ομάδα την περασμένη εβδομάδα, ενώ η διοίκηση είναι σε επαφές με άλλους 3-4 παίκτες για να ενταχθούν στο ρόστερ. Επίσης στις προπονήσεις μετέχουν και δυο υπό δοκιμή νεαροί.
πηγή:taxydromos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου